Referenties

France Anacoura

I will share my experience with many others who ever want to do their IPC

I completed my recency with Joeri Broothaerts, he is one of the best instructors, one with an open personality. The training and check was smooth sailing. I definitely recommend him, and I will share my experience with many others who ever want to do their IPC.
I wish him all the best for the future.

Tanguy Detroz

Een echte vliegende aanrader!

Ik heb het genoegen gehad om met Joeri te vliegen om mijn instrument rating (IR) te behalen. Joeri is een pragmatische vlieginstructeur met een grote dosis gezond verstand: zorg eerst dat je het toestel bestuurt, en probeer pas daarna te begrijpen waar we mee bezig zijn; wat wordt er van jou verwacht, niet alleen als een ‘Pilot in Command’ (PIC) maar ook als een betrouwbare partner voor de luchtverkeersleiding (ATC).

Leren ‘blindvliegen’ (IFR) betekent niet enkel nieuwe regels volgen, maar het draait ook allemaal rond een vertrouwensrelatie tussen de PIC en ATC. Hier is veel kunde en begrip voor nodig.

Joeri neemt rustig te tijd om jou die nieuwe wereld te laten ontdekken en verwerken, en om jou, op een veilige maar verzekerde manier, de nodige vooruitgang te laten boeken.

Een echte vliegende aanrader!

Hans Van Snick / Marnix Tahon

Dank aan Joeri om ons als CFII …

… de nodige kennis en vaardigheden te hebben aangeleerd in de wereld van het instrumentvliegen.

Persoonlijke aanpak, enorme betrokkenheid, service en steun is de reden waarom we FAA Air Academy ten zeerste aanbevelen om u te loodsen in het behalen van uw FAA IR.

Marc van de Wal

Tot op heden dragen Joeri’s tips en tricks nog altijd dagelijks bij tot mijn vliegveiligheid!

Ik heb Joeri jaren geleden leren kennen als vliegend lid bij de RAAC, ik heb Joeri zijn opmars in het vliegen van kortbij meegemaakt.

Ik ondervond al snel hij uit het juiste hout gesneden was, we zijn samen trips beginnen doen, en stak veel van hem op.
Later is hij instructeur geworden en ben ik samen met hem naar de VS geweest om met hem te gaan trainen. Dit was een leuke en leerzame ervaring.

Tot op heden dragen Joeri’s tips en tricks nog altijd dagelijks bij tot mijn vliegveiligheid!

Marc van de Wal

Vice President
Koninklijke Kring Mars en Mercurius België

Kapitein ter zee

Owner
craM consult

Manfred Fahr

Thanks to Joeri, flying IFR became FUN and interesting

I am a pilot with a few thousand flying hours, operating mainly from Aachen airport. I fly all kinds of airplanes and experienced in aerobatics as well.

A few years back I decided to get my FAA instrument rating (IR). For me, flying IFR seemed quite a challenge. But when I got in touch with CFI Joeri Broothaerts, he guided me through the whole process and changed flying IFR for me into an interesting and fun experience.
The initial training started in Europe, and we completed the training in the US, where I eventually passed for the check ride.

Joeri is not only an efficient CFI, but he is also a great safety pilot and compagnon on flying trips, as I experienced on many occasions.

I can only advise Joeri as a fantastic CFI and a great private safety pilot.

Miguel van Hoof

Ik kan Joeri aan iedereen alleen maar aanraden als instructeur en privé of safety pilot!

Als eigenaar en CEO van het bedrijf Het Landgoed Development en Walter Van hoof Vastgoed, heb Joeri leren kennen in de US, toen we elkaar tegenkwamen op een vliegveld. We zijn contact blijven houden, en eenmaal terug in België ben ik van zijn diensten gebruik beginnen te maken.

Ik heb vele malen op hem beroep gedaan als privé en safety pilot. Door weer en wind hebben we vele vluchten gedaan. De climax van al onze vluchten was wanneer we samen met een single engine piston vanuit Tanzania naar België zijn gevlogen, wat een avontuur!

Ik heb Joeri steeds ervaren als iemand waarop men kan rekenen, iemand die grondig zijn voorbereidingen doet en weet waar hij mee bezig is. Onder extreme omstandigheden blijft hij steeds rustig.

Ik kan Joeri aan iedereen alleen maar aanraden als instructeur en privé of safety pilot!

Nico Debeuckelaere

Ik kan Joeri ten zeerste aanraden als CFI en als safety pilot.

Heb Joeri leren kennen tijdens mijn vliegopleiding.
Samen met Joeri heb ik vele vliegtrips gedaan, alsook een opleiding “bush pilot” in Zuid-Afrika een aantal jaren geleden.

Ik kan Joeri ten zeerste aanraden als CFI en als safety pilot.

Geoffrey Ejzenberg

Uitstekende Safety Pilot en privépiloot

Als manager van mining truckbedrijf ETF HOLDING BV, heb ik een ontzettend drukke agenda.
Ik heb al vaak dienst gedaan op Joeri als mijn privé-piloot en safety pilot,
zodat ik met het vliegtuig zo efficiënt op en zo dicht mogelijk bij mijn bestemmingen kan geraken.

Ik kan alleen Joeri maar aanraden, alles is altijd correct verlopen.

Rune van Damme

Een beleving om nooit te vergeten, met veel dank aan instructeur Joeri!

Vliegen is niet voor niets voor veel mensen een droom, en al zeker voor mij als student en aspirant-piloot. Wat een interessante wereld, die ‘vliegwereld’!

Mijn eerste vlucht was met een Cessna 172. Het was een ervaring om nooit te vergeten.
Voor ik met Joeri zou gaan vliegen moesten er natuurlijk ook checks gebeuren: weer, conditie van het vliegtuig, instrumenten, enz. Eenmaal klaar konden we opstijgen. Eerst en vooral moest ik aan het vliegen wennen, zoals het vreemde gevoel dat je van de grond los bent en ook de kleine stuurcorrecties die je onder de knie moet krijgen. Want met een vliegtuig mag je niet te bruusk omgaan, het sturen doe je heel minutieus. Maar het moment wanneer je aan hoge snelheid opstijgt en je overal de adrenaline voelt opkomen is echt van goudwaarde en onvergetelijk!
Maar Joeri maakte me hiermee snel vertrouwd, en daarna gingen we touch en go’s doen. Dat is landen en direct weer opstijgen zonder te stoppen. Ok weer een ervaring op zich, waar Joeri mij op een aangename en veilige manier doorheen hielp. Na anderhalf uur plezier met het vliegtuig was het tijd voor een full stop.

Een beleving om nooit te vergeten, met veel dank aan instructeur Joeri!

Onze Standaardpakketten

Contacteer ons voor uw FAA instrument rating voor uw FAA (biennial) Flight Review voor een safety copilot

Een FAA licentie in 4 stappen